Kwaliteitsmonitor 2019

Het gemeentearchief vraagt zijn bezoekers, klanten en gebruikers mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek: de Kwaliteitsmonitor Dienstverlening Archieven 2019. Doet u ook mee? Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. De resultaten zullen gebruikt worden om de dienstverlening te verbeteren.

De Koninklijke Vereniging van Archivarissen in Nederland (KVAN) en de Branchevereniging Archiefinstellingen in Nederland (BRAIN) organiseren samen met de Nederlandse archieven een online klanttevredenheidsonderzoek om de kwaliteit van de dienstverlening in kaart te brengen. Het gemeentearchief doet mee aan dit landelijk onderzoek. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om aanbevelingen te doen voor verbetering van de dienstverlening. Doet u ook mee? Het gemeentearchief wil graag van zijn bezoekers, klanten en gebruikers weten wat zij vinden van de dienstverlening. Van 7 oktober tot en met 24 november 2019 kan online een vragenlijst ingevuld worden. Het invullen van de vragenlijst kost een paar minuten. 


Het vragenformulier kunt u openen via deze link KWALITEITSMONITOR


Wij vinden het fijn als u ons wilt helpen met het verbeteren van onze dienstverlening. De resultaten van het onderzoek worden bekend gemaakt in januari 2020.